About

Wij zijn AWINK. Een Rotterdams full-service internet- & designbureau met als specialisatie ontwikkeling en vormgeven van websites, webshops en online ordersystemen. In 2007 is het bedrijf opgezet met een duidelijke filosofie.

"Wij ontwerpen op maat. Wij bouwen op maat. Wij leveren kwaliteit"

kies een onderwerp:

×

Websites

Wij bedenken, ontwerpen en bouwen websites. Op maat. Voor iedereen.
Met klanten in onder andere de kledingbranche, kappersbranche en vastgoedsector is te zeggen dat we van alle markten thuis zijn.

Webshops

Wij ontwikkelen webshops op maat. Van 'normale' webshops tot complexere webshops waar taarten samengesteld kunnen worden en giftboxen samen kunnen worden gesteld.

Eenvoudig te beheren

Iedere website wordt geleverd inclusief een op maat ingericht beheersysteem (CMS) waarmee altijd zelf controle gehouden kan worden op de inhoud van de website. Teksten, afbeeldingen, artikelen of een nieuw item in de webshop? Alles is eenvoudig zelf te beheren

Goed voor Google

Het is fijn om een mooie website te hebben, maar het is nog belangrijker dat mensen op de site terecht komen. Wij werken nauw samen met Maatwerk Online, specialisten op dit vakgebied.

Responsive

Oftewel : mobielvriendelijk. Onze websites passen zich aan aan de grootte van het scherm waarop de bezoeker de website bekijkt. Zo wordt voor een perfecte ervaring gezorgd op telefoon, tablet en desktop.

Wij leveren maatwerk

Iedere klant is uniek en zo benaderen we ook iedere website. We maken geen gebruik van templates en kunnen door onze eigen modules slim te combineren snel en doeltreffend werken.


Hosting

Geen tickets aanmaken bij een mijndomein of yourhosting, want met de beschikking over een aantal servers waarop enkel door ons ontwikkelde websites actief zijn, kan AWINK ook de hosting verzorgen. Onderhoud van deze servers is in handen van Renaissance IT, vakmannen die 24/7 paraat staan.  

B2B Webshops

Wij hebben ervaring met B2B webshops waarbij gebruik gemaakt kan worden van klantkortingen, restricties op collecties, klant-specifieke prijzen en onze unieke "snel-bestel-functie".

Een aantal voorbeelden van B2B webshops : www.ikkifashion.com (ook b2c) en www.bestcolortools.nl

Persoonlijk

Wij zijn een klein bedrijf. We hebben geen salesteam, projectmanagers of technische afdeling. De klant heeft direct contact met de mensen die verantwoordelijk zijn voor het eindproduct.

Geen OpenSource

Wij maken GEEN gebruik van OpenSource, zijn allergisch voor Wordpress en hebben zelf meerdere modules ontwikkeld die bij iedere opdracht naar behoefte gecombineerd kunnen worden.

Fotografie

Wij staan niet zelf achter de camera, maar hebben vaste partners die een website kunnen voorzien van goed beeldmateriaal. Goede fotografie is erg belangrijk voor een website en draagt bij aan een professionele uitstraling.

Online Ordersystemen

Voor diverse groothandels (in o.a. verlichting en haarcosmetica) hebben we online ordersystemen ontwikkeld, soms gekoppeld aan een extern voorraadsysteem.

Online CRM-tools

We hebben verschillende online tools ontwikkeld, waarvan de offerte-tool van MaxxsTrans misschien wel de mooiste is. Ook hebben we ervaring met binnenshuis ontwikkelde mailing-tools.